X

بخش بالایی وب سایت شمامل ، جستجو ، منوی اصلی و هدر

بخش میانی

محتوی نوشتاری

خواص گشنیز در طب سنتی

  خواص گشنیز

گشنیز ( Gonadeum Sativwm )

بعنوان مقوی معده و سوء هاضمه از تخم آن استفاده می شود.

دانه آن ضد اسپاسم است.

برای بیماریهای تنفسی و نرم کردن سینه از آن استفاده می شود.

بخور آن در سینوزیت و سرماخوردگی مناسب است.

مصرف جوشانده برگهای آن برای بیرون ریختن دانه های آبله و سرخک مؤثر است.

تخم آن بعنوان خواب آور و ازدیاد شیر و بخور برای تسکین سرماخوردگی بکار برده می شود.

مضمضه کردن جوشیده آن ضد آفت و زخم های دهانی است.

از تخم آن در ناراحتی های روحی ، دردهای جلو قلبی و کارهای فکری استفاده می شود.

روغن آن جهت تسکین دردهای عضلانی و مفصلی استفاده می شود.

شیره میوه آن اسهال خونی را بند آورده ، و بو داده آن برای اسهال و خونریزی نافع است.

خاصیت میکروب کشی دارد و از سرایت امراض عفونی بخصوص در اپیدمیها جلوگیری می کند.

میل جنسی را کم می کند.

هرگز در خوردن آن زیاده روی نکنید و زیاده روی در آن باعث نسیان و لکنت زبان و کندی ذهن می شود و عادت زنان را بند می آورد.

مقدار خوراک تخم آن روزانه 4 گرم و برگ آن 35 گرم است.

شرکت باریج اسانس قطره افشرده گشنیز را بعنوان دردهای روماتیسمی و پایین آورنده قند خون تولید نموده است .

( 10-15 قطره ) سه بار در روز بعد از غذا که در موارد حساسیت و آسم نیز مصرف دارد.

در ضمن قطره بنام  CM جهت ماساژ دردهای عضلانی و مفصلی تولید نموده است که ماده مؤثر آن گشنیز است

مشتریان و خوانندگان عزیز و ارجمند توجه بفرمایید که در مرکز تخصصی کلینیک دکتر مرتضی ترابی خدمات درمانی نظیر: طب سوزنی شرق تهران - حجامت شرق تهران و طب سنتی شرق تهران و سایر خدمات به بهترین نحو انجام می شود.

 

 

 

 

 

 

 




ثبت نظر

بالا